Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Soulhealing

 


 
 

Voor een actueel overzicht van de data voor de workshops en andere activiteiten verwijs ik je naar de agenda.

 

 

Workshops en bijeenkomsten

Hieronder vind je een kort overzicht van de mogelijkheden. Klik in het menu hierboven voor meer informatie. In de agenda staan de data voor het komende seizoen vermeld.

 

> Kennismaking met Ascension Instrumenten

Een bijeenkomst van ca. 2 uur om kennis te maken met de Ascension instrumenten, voor mensen, die wel geïnteresseerd zijn, maar niet meteen naar een workshop willen. Deze worden overdag of ’s avond gegeven, bij mij of bij u thuis. Als er namelijk voldoende mensen zijn, kom ik voor deze kennismaking met Ascension naar u toe. 

 

> Ascension workshop van 2 dagen

In deze workshop ga je dieper kennismaken met de Ascension instrumenten en met deze helende energie van eenheid en perfectie. Dit is een prachtige ervaring, die je jezelf mag gunnen. Dit is een workshop van 2 dagen, waarop je heel veel hulp en inzichten krijgt. Deze kun je in deze tijd van bewustzijnsverhoging en van veranderingen zeer goed gebruiken.

 

> Vorige levens en Ascension

We hebben allemaal vorige levens die in dit leven een grote rol spelen. Vaak helaas doordat ze ons in de weg zitten omdat we ze nog niet helemaal verwerkt hebben. Via een visualisatie kunt u contact maken met levens in Atlantis, Egypte, de middeleeuwen of wanneer en waar dan ook. De Ascension producten ondersteunen daarbij.

 

> Innerlijke Kinderen en Ascension

We hebben allemaal in dit leven situaties meegemaakt waarin we angstig waren, niet uit de verf kwamen of eenzaam waren. Deze situaties kunnen ons nu nog belemmeren, ook al hebben we er al veel over nagedacht. In een visualisatie kun je hiermee contact maken en werken aan de heling. Hierbij maken we gebruik van de Ascension instrumenten. 

 

> Pendelen en Ascension

Op deze workshop leer je via de pendel, contact te maken met je Hogere Zelf of met je Bron om zo je vragen te stellen.

 

> Overige workshops

Er zijn meer workshops mogelijk zoals familieopstellingen, contact met overledenen, dromen, Atlantis. Als je daarvoor belangstelling hebt, neem dan contact op.

 

piramide

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^^