Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 


 
 

Dianne Bosch

 

Dianne Bosch

 

Ascension Workshop (2 dagen)

Wat gaan we doen?

In deze workshop ga je kennismaken met de Ascension instrumenten en met deze helende energie van eenheid en perfectie. Dit is een prachtige ervaring, die je jezelf mag gunnen. Dit is een workshop van 2 dagen, waarop je heel veel hulp en inzichten krijgt. Deze kun je in deze tijd van bewustzijnsverhoging en van veranderingen zeer goed gebruiken.

De eerste dag gaan we met de prachtige Instrumenten aan de gang gaan, de tweede dag met de kleurige Wheels erbij. In de ochtend maken we kennis met de instrumenten en de Wheels en ’s middags gaan we daarmee oefenen en behandelen we elkaar, zodat je ze echt gaat ervaren.

 

Wat gebeurt er?

Op deze dagen verbind je je met Ascension energie, met deze energie van heelheid en perfectie. Daarmee word je eigen heelheid en perfectie uitgenodigd tevoorschijn te komen. Dit kan tot prachtige en hele intense ervaringen leiden.Door de Ascension producten, de begeleiding van Meester en Engelen, kun je moeiteloos door je processen heen komen. Ze gaan sneller, gemakkelijker en dieper, waardoor er veel meer gebeurt dan je vaak gewend bent. Je maakt zo’n sprong voorwaarts in je processen dat je vele levens overslaat in je reis naar de eenheid, naar Huis. Dat is vanuit ons perspectief niet altijd goed waar te nemen, maar de Meesters zullen dit echt bevestigen.Het is ook een prachtige ervaring om deze workshop als groep te volgen. Doordat we samen dit traject ingaan, helpen en versterken we elkaar. We leren constant van elkaar. Bovendien, als je iemand anders behandelt, word je tegelijk zelf behandeld. Bovendien hebben we veel plezier met elkaar.

 

 

Voor informatie over data, locatie, aanmelding, e.d., kun je contact met me opnemen.

 

 

piramide

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^^