Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Soulhealing

 


 
 

Voor een actueel overzicht van de data voor de workshops en andere activiteiten verwijs ik je naar de agenda.

 

 

Ascension Workshop (2 dagen)

Wat gaan we doen?

In deze workshop ga je kennismaken met de Ascension instrumenten en met deze helende energie van eenheid en perfectie. Dit is een prachtige ervaring, die je jezelf mag gunnen. Dit is een workshop van 2 dagen, waarop je heel veel hulp en inzichten krijgt. Deze kun je in deze tijd van bewustzijnsverhoging en van veranderingen zeer goed gebruiken.

De eerste dag gaan we met de prachtige Instrumenten aan de gang gaan, de tweede dag met de kleurige Wheels erbij. In de ochtend maken we kennis met de instrumenten en de Wheels en ’s middags gaan we daarmee oefenen en behandelen we elkaar, zodat je ze echt gaat ervaren.

Wat gebeurt er?

Op deze dagen verbind je je met Ascension energie, met deze energie van heelheid en perfectie. Daarmee word je eigen heelheid en perfectie uitgenodigd tevoorschijn te komen. Dit kan tot prachtige en hele intense ervaringen leiden.Door de Ascension producten, de begeleiding van Meester en Engelen, kun je moeiteloos door je processen heen komen. Ze gaan sneller, gemakkelijker en dieper, waardoor er veel meer gebeurt dan je vaak gewend bent. Je maakt zo’n sprong voorwaarts in je processen dat je vele levens overslaat in je reis naar de eenheid, naar Huis. Dat is vanuit ons perspectief niet altijd goed waar te nemen, maar de Meesters zullen dit echt bevestigen.Het is ook een prachtige ervaring om deze workshop als groep te volgen. Doordat we samen dit traject ingaan, helpen en versterken we elkaar. We leren constant van elkaar. Bovendien, als je iemand anders behandelt, word je tegelijk zelf behandeld. Bovendien hebben we veel plezier met elkaar.

Algemeen

Waar: in het midden van Nederland; wordt nog bekend gemaakt

Wanneer: zie agenda

Tijden: van 10.00 tot 16.30 uur

Kosten: € 50,00 per dag

Vragen/aanmelden: mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel 0653420739

 

piramide

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^^