Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 


 
 

 

Welkom op mijn website


Op deze website vertel ik over hoe ik werk met Regressie, Ascension en Zingeving.

Dat lijken afzonderlijke grootheden. Gelukkig is dat niet zo.
Eigen aan zingeving is dat je ziet dat alles met elkaar verbonden is. Als je via regressie oude blokkades van dit en vorige levens opruimt, ontstaat er meer ruimte voor wie je echt bent. Je komt daardoor vaker in een vreugdevolle stemming en in innerlijke vrede. Je gaat beter zien dat alles wat negatief lijkt jou lessen leert, verder helpt en je laat groeien in bewustwording.

 

We hebben allemaal verschillende niveaus waarop we uitdagingen tegen komen. Dat is op het fysieke niveau met lichamelijke klachten en op het emotionele niveau met gevoelens, waar je geen raad mee weet. Dan heb je ook nog het mentale niveau waarop overtuigingen je in de weg kunnen zitten en het spirituele niveau waarop je je afvraagt wat nu de zin van alles is.

Meestal lopen deze niveaus door elkaar en zijn met elkaar verbonden. Dan is het fijn dat er verschillende methodes zijn, waarop een beroep gedaan kan worden.

 

Bij regressie is er vaak veel aandacht voor emoties, die er niet mochten zijn en nu, terwijl je volwassen bent, je gaan blokkeren. Je hebt in je jeugd oplossingen gevonden, die toen werkten, maar nu je lijken tegen te werken. Het is dan belangrijk om daarmee contact te maken en blokkades op te ruimen.

 

Met de Ascension producten werk je op een energetisch niveau. Dan worden oude blokkades langzaam gecorrigeerd via de energie van de instrumenten. Die kun je zelf ook dagelijks gebruiken, waardoor je gemakkelijker door je proces kunt gaan.

 

Bij spirituele healing ben je bezig om vrede te vinden in je leven en met wie je bent. Je gaat op zoek naar wat jouw doel is in dit leven en welke keuzes je gemaakt hebt en nog wilt maken. Waarom degene, die jou zo dwarszit, jouw grootste leraar kan zijn. Je beseft dat de grootste veranderingen in jezelf kunnen plaatsvinden en dan hun weerslag vinden in de buitenwereld.

 

Op elk niveau is er een veelheid aan instrumenten en methodes om gebruik van te maken, wat ik, afhankelijk van de vraag, dan ook zal doen. Er is dus sprake van maatwerk en geen standaard behandeling.

Wat dat betreft is de klant koning of koningin. Hij of zij geeft aan waarvoor ze komt en ik draag aan waarmee ik van dienst kan zijn. De keus, die gemaakt wordt is meestal intuïtief. Dit betekent: geen lange intakegesprekken en ook geen uitgebreide onderhandelingen over hoe er gewerkt wordt. Terwijl we bezig zijn kan er ook altijd bijgestuurd worden of kan er een pauze zijn om te kijken of een oefening of behandeling werkt.

 

Deze bloem is de Magnolia Grandiflora, getekend tijdens een workshop in de zomer van 2009 in de Pyreneeën. Ik was daar voor de Workshop ‘Ik herken mijn glorie’ vanuit Een Cursus in Wonderen. Op het kampeerterrein stond een prachtige boom. Ik ben deze boom gaan bewonderen, de boom zelf, de bladeren en de schitterende bloemen. De bloemen geurden heel zoet en vol, waarvan ik enorm genoot. De dag erna waren we op het cursusterrein een paar kilometer verderop en zaten in meditatie. Opeens rook ik de geur van deze heerlijke bloem. Ik werd hier zo blij en gelukkig van en wist: dit is een geschenk van het universum.

 

^^