Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Soulhealing

 


 
 

 

Welkom op mijn website

Op deze website vertel ik over hoe ik werk met Soulhealing, Regressie en Ascension.

Dat lijken afzonderlijke grootheden. Gelukkig is dat niet zo.

Bij Soulhealing gaat het erom dat eerst de ziel geheeld wordt en dat daarna het denken, het gevoel en het lichaam volgen. Daarbij vullen regressie, het terug gaan naar de oorzaak van een klacht of vraag en Ascension, het werken met de energie van Eenheid, elkaar perfect aan. Ze ondersteunen elkaar en versterken elkaar. Er is echt sprake van een situatie waarbij 1 + 1+ 1 geen 3 is maar of 111 of zelf nog meer: 11111111

Je zou kunnen zeggen dat tegelijkertijd van verschillende niveaus aan één en dezelfde vraag gewerkt wordt. Dat is vanuit de ziel het spirituele niveau van eenheid en heelheid, de directe klacht en ervaring in het hier en nu. Vanuit regressie wordt er aangesloten bij het ontstaan van de klacht in het verleden.

Op elk niveau is er een veelheid aan instrumenten en methodes om gebruik van te maken, wat ik, afhankelijk van de vraag, dan ook zal doen. Er is dus sprake van maatwerk en geen standaard behandeling.

Wat dat betreft is de klant koning of koningin. Hij of zij geeft aan waarvoor ze komt en ik draag aan waarmee ik van dienst kan zijn. De keus, die gemaakt wordt is meestal intuïtief. Dit betekent: geen lange intakegesprekken en ook geen uitgebreide onderhandelingen over hoe er gewerkt wordt. Terwijl we bezig zijn kan er ook altijd bijgestuurd worden of kan er een pauze zijn om te kijken of een oefening of behandeling werkt.

 

Inspiratie

In mijn werk ben ik heel lang geïnspireerd door Een Cursus In Wonderen. Vele spirituele paden spreken mij aan en heb ik bewandeld.

De laatste twee jaren ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding. De opleiding voor Divine Channel. Deze opleiding wordt gegeven door Mr Sha en zijn vertegenwoordigers over de hele wereld. De naam zegt het al, het gaat om een steeds directere verbinding met de spirituele wereld. De hulp komt rechtstreeks daarvandaan. Ik ben heel dankbaar om op deze manier een kanaal te mogen zijn van de allerhoogste niveaus. Daarbij blijven liefde, vrede en harmonie de sleutelwoorden. 

 

 

Deze bloem is de Magnolia Grandiflora, getekend tijdens een workshop in de zomer van 2009 in de Pyreneeën. Ik was daar voor de Workshop ‘Ik herken mijn glorie’ vanuit Een Cursus in Wonderen. Op het kampeerterrein stond een prachtige boom. Ik ben deze boom gaan bewonderen, de boom zelf, de bladeren en de schitterende bloemen. De bloemen geurden heel zoet en vol, waarvan ik enorm genoot. De dag erna waren we op het cursusterrein een paar kilometer verderop en zaten in meditatie. Opeens rook ik de geur van deze heerlijke bloem. Ik werd hier zo blij en gelukkig van en wist: dit is een geschenk van het universum.

 

^^