Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Wij willen zo graag een kindje!!

Dit is het verhaal van een stel, Ron en Dorien, dat erg graag een kindje wilde. Ze hadden het heel fijn samen en hielden heel veel van elkaar. Voor morele steun en inzichten en hulp bezochten zij hiervoor onder andere Dianne Bosch.

Ron had enkele sessies nodig om zich helemaal fijn te voelen. Tijdens deze sessies zagen zij de prachtige Ascension producten en waren direct enthousiast. Het duurde niet lang of zij kochten de goudkleurige piramide. In een van de eerste sessies over de kinderwens, vertelde Dianne dat dit stel elkaar al heel lang kent, ook van vorige levens. Zij waren al veel vaker getrouwd geweest en hadden in die vorige levens samen al, soms heel veel, kinderen gehad. Dianne pendelde uit dat Dorien al eens in het kraambed gestorven was. Toen zij dit vertelde, kwam er  bij Dorien een oerangst naar boven. Zij zei: “Ik wil dolgraag zwanger worden en een kindje krijgen, maar ik ben nu al bang voor die bevalling. Gek hè?” In een ander leven bleken zij een keertje een ernstig gehandicapt kindje te hebben gehad. Het was in een heel vroeg vorig leven, waarin mensen op bestelling een kindje konden halen dat uit een soort kastje kwam. Toen zij aan de beurt waren, bleek het kindje gehandicapt te zijn. Heel naar!

Via de pendel bleek dat er geen lichamelijke oorzaak was, dat zij nog geen kinderen hadden. Ziekenhuisbezoek was ook niet nodig, werd er gezegd. Dorien kreeg ineens het gevoel dat zij het jaar daarvoor een miskraam had gehad tijdens een weekendje weg. Zij voelde zich ineens heel erg beroerd en was behoorlijk heftig ongesteld. Dit bleek inderdaad zo te zijn. Het voelde wel fijn om dit gevoel bevestigd te zien, aangezien het toen niet aangetoond kon worden.

Het jaar na enkele sessies, waarin steeds een wens werd uitgesproken voor zwangerschap en een kindje, ging het paar toch het medische circuit in. Ze wilden niet lijdzaam afwachten en steeds ouder worden en gingen er toch voor. Om hen heen hoorden ze vele positieve verhalen over KI. en IVF en ze hadden goede hoop. 6x KI haalde echter helaas niets uit en ze maakten een moeilijke tijd door. Ze bleven echter wel hoop houden en probeerden veel afleiding te zoeken in hun leven om dit geen obsessie te laten worden.

Inmiddels hadden ze enkele cursusweekenden over de Ascension producten gedaan en zelf bijna alle producten aangeschaft. Ze deden af en toe ook zelf sessies voor hun kinderwens en leefden zo gezond mogelijk. De vrouw had inmiddels al 3 jaar het gevoel dat er een ziel bij hen wilde komen, ze voelde bijna elke dat een ‘gloedgevoel’ in haar buik. Dit bleek steeds dezelfde ziel te zijn, die bij hen wilde komen. Bij veel mensen hoefde ze daar niet mee aan te komen. De wetenschap dat deze ziel er klaar voor was om bij hen te reïncarneren was echter voor haar genoeg en zij hoopten nog steeds vurig dat er een keertje bevruchting plaats zou vinden, al dan niet spontaan. Blijkbaar is 3 jaar niet lang voor een ziel die wil reïncarneren. Er is daar geen besef van tijd!

Toen begonnen ze aan een IVF poging, die ze helaas na 3 weken moesten afbreken aangezien Dorien niet goed op de hormonen reageerde. De eicellen bleven erg klein. Dit was een grote klap. Nu moesten ze het echt overlaten aan God en blijven hopen en afwachten. Het stel wist dat er bij veel mensen lang niet altijd een medische oorzaak te vinden is en dat veel mensen uiteindelijk toch een kindje krijgen. Ze gingen nog eens naar Dianne in de hoop wat antwoorden te krijgen. “Ik zie een beeld voor me van Dorien met een hele dikke buik.” Dit stemde hen weer positief.

Dorien had sterk het idee dat zij in de loop van de 5 jaren 5 of 6 miskramen gehad had. Dit kon nooit worden bevestigd met een zwangerschapstest. Dit werd echter bevestigd met behulp van de pendel. Bleef de vraag waarom we zoveel miskramen hadden gehad. Zouden al die vruchtjes niet goed geweest zijn? Ze bleken al deze verdrietige ervaringen onder andere nodig te hebben gehad om goed om te kunnen gaan met verdriet. De sessies bij Dianne hielpen hen om het verdriet hierover te kunnen verwerken en er weer eens in alle rust over te kunnen praten.

En toen gebeurde het mooiste en meest onbegrijpelijke: ze werd zwanger en dit keer was de zwangerschapstest ook positief ! Ze had al haar verdriet en zorgen van zich afgeschreven en het was een week later blijkbaar gebeurd. Ze had niet veel gemerkt, behalve gespannen borsten, iets dat ze nooit had. Na 2 weken over tijd te zijn, durfde ze pas een zwangerschapstest te doen. Ze was bang misschien wel in de overgang te zijn, je weet maar nooit! Het toeval wil, dat haar man die ochtend ook thuis was. Wat waren ze blij!!! De eerste tijd konden ze het bijna niet geloven. Na een fantastische zwangerschap heeft het stel, nu een dik jaar later, een wolk van een zoon gekregen. Hij is heel blij is dat hij ter wereld is gekomen en voelt zich fijn bij hun. Ze hebben veel plezier samen, hun grootste wens is vervuld!!!

Ron en Dorien zijn gefingeerde namen. Hun verhaal is wel echt gebeurd.

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl