Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Zingeving

De laatste 25 jaar ben ik bezig geweest met een zoektocht naar de zin van het leven. Waarvoor leven wij? Wat is het doel van dit alles?

 

Daarbij heb ik kortere of langere tijd kennis gemaakt met verschillende stromingen. Zoals Subud, vanuit Indonesië, Blue Star, verbonden aan Trinidad, Vipassana, Boeddhistische meditatie. De langste tijd heb ik me verbonden met Een Cursus In Wonderen en tenslotte een Tao opleiding.

 

Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met meditatie, mantra’s zingen, healing en vooral met een spirituele blik naar de wereld kijken. Dat het belangrijk is om te beseffen dat we met elkaar verbonden zijn, dat we in wezen allemaal hetzelfde zijn en willen, namelijk echte onvoorwaardelijke liefde ervaren en beseffen dat we in diepste wezen liefde zijn.

 

Deze thema’s kunnen aan de orde komen in de sessies of workshops, die ik geef. Daar is alle ruimte voor en dat helpt veel mensen op echt op een andere manier naar hun leven te kijken. Niet als slachtoffer of dader, niet als machteloos maar als iemand, die op een wezenlijk niveau invloed heeft op zijn of haar eigen omgeving en familie. Door te oefenen in onschuld zien en zich af te vragen ‘hoe kan ik hier anders naar kijken?’ Door te beseffen, dat alles wat we meemaken lessen zijn om onszelf te ontwikkelen en daarmee iedereen. Op deze manier kun je een hoger bewustzijn ontwikkelen en meer een toeschouwer worden en een waardevolle bijdrage leveren aan ieders leven.

 

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl