Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Ervaring Ascension en regressie bij een baby

Dit verhaal gaat over ons zoontje van inmiddels 1 jaar. Vanaf de leeftijd van 9 weken heeft hij in het ziekenhuis sondevoeding gekregen en na 5 weken van onderzoeken hebben we hem mee naar huis genomen met sonde. In totaal heeft hij 9 maanden sondevoeding gehad en gelukkig is hij 3 weken voor zijn verjaardag sondevrij tot op de dag van vandaag.

In deze periode zijn we erg op zoek gegaan in het alternatieve circuit naar een oplossing voor deze situatie zodat ons zoontje weer zelf zou kunnen gaan eten. Uiteindelijk zijn we via mijn yogalerares in aanraking gekomen met ascension en Dianne Bosch. Zij deed sessies met de ascension stenen en zowel mijn man als ik hebben beide diverse sessies gevolgd. Dianne heeft toen altijd de adviezen gegeven welke stenen te gebruiken voor onszelf en ons zoontje. Ook gaf ze aan waar zijn probleem vandaan kwam, uit vorige levens.

Al die tijd ging het steeds wat beter met Jens en met ons, maar nog niet voldoende. We hebben toen contact gezocht met Dianne voor een sessie regressietherapie. In eerste instantie hebben we een telefonische sessie gehad. Dit was enorm heftig om te horen waarom ons zoontje niet meer wilde eten. Het was erg emotioneel maar tegelijk zo mooi. We hadden ook beiden totaal geen twijfel hierbij, terwijl we nooit eerder een ervaring hadden gehad met regressietherapie. Een paar weken daarna voelden we enorm de behoefte om toch een persoonlijke sessie te hebben, dus zijn we beiden naar Velp gegaan. Afzonderlijk hebben we een sessie gehad en daar kwam heel veel uit. Voor onszelf en voor ons zoontje.

Daar kwam onder meer uit dat we al meerdere levens samen hebben gehad, sommige heel traumatisch. De reden dat ons zoontje niet wilde eten kwam ook voort uit een heel traumatisch vorig leven en Dianne heeft contact gemaakt met ons zoontje om hem dit leven te laten verwerken. Ons bezoek aan Dianne ervaren we als zeer waardevol en een paar weken daarna kon de sonde in de prullenbak. In 1 woord geweldig en voor ons geen twijfel over mogelijk dat dit door de regressie en de ascension stenen komt.

Nog steeds hebben we contact met Dianne als we hier een terugval hebben en altijd weet ze ons weer vertrouwen te geven en kan ze aangeven waar het probleem ligt en met welke stenen we kunnen behandelen. Dianne heeft de zon weer in ons leven teruggebracht.

 

 

 

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl