Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Reacties van een aantal cliënten en klanten

Kalligrafie

Ik heb in 1990 een ernstig auto-ongeluk gehad,
waarbij de auto in het water terecht kwam.
Ik lag aan de beademing vanwege een infectie in mijn longen.
Tijdens mijn ongeluk is mijn sleutelbeen op twee plaatsen
gebroken en nooit gezet omdat ik op de IC moest liggen. 

Ik hield er veel angsten en een pijnlijke schouder aan over. 

De eerste keer dat ik bij de kalligrafie stond vroeg ik om
een genezing voor mijn schouder.
Na tien minuten kon ik opeens mijn arm weer helemaal
omhoog doen, wat ik eerst niet kon.
Ook de pijn was weg.
De tranen stroomden over mijn wangen.
Dat was echt een wonder. A

----------------

Ascension

"Ik vind de ascensions prachtig 
ze geven me een mooi warm gevoel
ze werken heel subtiel
en daar hou ik van.
Het zijn mijn vriendjes."

----------------

Regressie

"Ik heb veel aan de ondersteuning van Dianne in mijn proces. Zij kijkt en werkt met liefde dat op zich vind ik al een zegen.

Als ik vast zit in iets en ik kijk samen met Dianne wat daar op zit dan komt er altijd een situatie naar boven uit een vorige levens of het verleden die niet verwerkt is. Door Dianne’s hulp wordt deze bewust en gaat het weer doorstromen. Ik voel en weet dan dat het klopt en het is altijd heel bevrijdend. Al kun je vorige levens niet bewijzen, voor mij is dit echt."

---------------------------------------------------------------

Een voorbeeld dat voor zichzelf spreekt

"Ik werd heel emotioneel en vervelend van een oosterse geur. Toen ik er met Dianne samen naar keek bleek ik in een vorige leven in India in etherische olie bedrijfje gewerkt te hebben waar ik vreselijk onderdrukt en vernederd werd. Ik kon er niet weg, dus ik werd daar toen letterlijk beroerd van. Dat gevoel herhaalde zich in dit leven bij die geur. Na dit consult is die lading eraf en heb ik geen nare reacties meer op die geur. Voor mij is dit bewijs genoeg."

----------------------------------------

Fijn constructieve manier

"Sinds ruim een half jaar ben ik bij Dianne Bosch in behandeling voor regressietherapie.

Ik heb klachten die voortkomen uit een opeenstapeling van emoties, die stammen uit mijn jeugd (soms uit een vorig leven) en zich vast hebben gezet in mijn lichaam. Ik heb nu een aantal sessies achter de rug en ben heel erg enthousiast over het resultaat. Langzaam maar zeker ben ik zover gekomen dat ik een hele massa emoties kwijt ben geraakt. Dianne werkt o.a. met visualisaties en ze maakt daarbij tevens gebruik van Ascension producten. Dit werkt heel erg fijn. Alles wat ze doet wordt door de producten van Ascension versterkt en dat merk je echt. Je verwerkt op deze manier op een milde, prettige manier je vervelende ervaringen uit het verleden (of uit een eerder leven).

Ik heb inmiddels zelf een aantal producten van Ascension aangeschaft en ze helpen mij dagelijks. Ik ben erg blij dat ik ze ontdekt heb! Ook heb ik inmiddels workshops gevolgd over het gebruik van de producten. Dat was heel bijzonder.

Ik denk dat veel mensen opzien tegen therapie omdat ze geen zin hebben om alleen maar over het verleden te praten. Bij Dianne gaat dat allemaal op een fijne, constructieve manier. Ze speelt in op de dingen die op dat moment belangrijk zijn en dat voelt erg prettig. Zo bepaal je eigenlijk een beetje je eigen tempo.

De afgelopen sessie die ik heb gehad heeft erg veel indruk op me gemaakt. Ik had enorm veel last van mijn schouder en wist dat ik binnenkort veel lichamelijke inspanning zou moeten verrichten. Niets hielp, noch bewegen, noch warmte. Tijdens de sessie heb ik negatieve energieën van zowel mijn vader als mijn moeder mogen lozen en de volgende dag stond ik op zonder schouderklachten!

Dianne benadert alles op een erg positieve manier en ik ga altijd een stuk lichter weer naar buiten en voel me dan weer veel beter."

-----------------------------------------

Was ist das für ein Zauberei ?

"Op een dag was ik op vakantie bij mijn nicht in het Glottertal, dat ligt in het Schwarzwald.

De man van mijn nicht had de laatste tijd zo’n pijn aan zijn voet en kon slecht lopen. Het gedeelte onder zijn enkel deed hem zeer. Ik neem altijd de Flame mee op reis, werkt goed op pijnlijke spieren, dus ik zei: ‘Ik kan je hulp bieden met deze tool. Baat het niet, dan schaadt het zeker niet’. ‘Prima’, zei hij ‘probeer het maar’. Sok uit en ik ben 5 minuten met de Flame aan het behandelen gegaan. De man van mijn nicht vond dit natuurlijk wel iets bijzonders, maar liet het toch gelaten over zich heen komen. De andere dag al was de pijn verdwenen en hij vroeg aan mij:  ‘Was ist das für ein Zauberei?’.  We waren alle drie verbaasd dat de pijn al zo snel verdwenen was. Hij heeft die week met ons een aantal flinke wandelingen gemaakt en de pijn is niet meer teruggekomen."

------------------------------

Regressie therapie

"Ben een aantal jaren bij Dianne Bosch ivm mijn migraine en burnout en overlijden van mijn man.

Laagje voor laagje ben ik ondertussen gepeld. Ik ben met een regelmaat in een vorige leven geweest, omdat mijn “triggers” (door derden veroorzaakt) in mijn huidige leven veelal voortvloeiden uit mijn vorige leven(s). Ik heb deze mogen aanschouwen en mogen koesteren in het hedendaagse. Het in regressie gaan (= in mijn vorige leven) gaat bij mij vrij makkelijk. Ook mijn kindsdelen heb ik zo vanuit mijn jeugd in het heden mogen koesteren, omarmen, liefhebben en beschermen. Hierdoor ben ik sterker, maar ook gevoeliger geworden."

----------------

 

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl