Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Innerlijke kinderen

Als je jezelf ergens in de bovenstaande zinnen herkent, dan is de kans heel groot dat je (af en toe) innerlijk in verwarring, in de steek gelaten, verdrietig of boos voelt en daar niet goed raad mee weet.

Heel veel van de genoemde vragen hebben met onze ‘innerlijke kinderen’ te maken. Ja, je leest het goed, ik heb het over kinderen en niet alleen één innerlijk kind.

Het is namelijk zo dat elk moment in onze jeugd, dat we emotioneel niet opgewassen waren tegen wat er gebeurde en daarbij ook niet achteraf geholpen werden, we een deel van ons afsplitsen. Eigenlijk is het zo dat dan het deel dat het niet aankan ondergronds gaat en een sterker deel ‘flink’ gaat worden en het volhoudt. Beide delen zijn niet wie we echt zijn. Het gekwetste deel dat ondergronds gaat heeft aandacht en heling nodig. Het deel dat doorgaat en overleeft heeft net zo goed aandacht en heling nodig, ook al zijn we ons daar vaak niet van bewust. Dat deel is de ‘overlever’ of een ‘aangepast’ deel, dat het heel lang volhoudt, totdat de maat vol is. Dan is het tijd om naar binnen te gaan en met onszelf aan het werk te gaan. Als beide delen geheeld zijn kunnen we weer zijn wie we in wezen zijn, ons pure zelf en in balans. We mogen alle gevoelens hebben, die we hebben, zonder daardoor van de kaart te raken.

Deze workshop gaat nu over het herkennen van deze ‘kinddelen’ in ons en het erkennen en helen van hen. 

 

Technieken

Daarbij gebruik ik veel verschillende technieken, zoals visualiseren, tekenen, zingen, rollenspel, verhalen schrijven, affirmaties, kaarten, dromen, pendelen en nog meer. Dan ontdek je ongekende mogelijkheden in jezelf. Op deze manier kun je meer in contact komen met je onderbewuste, waarin een groot aantal innerlijke kinderen zich schuil houden. Hierbij ontwikkel je ook je intuïtie en je helder weten en helder zien. 

 

Ascension

We maken tijdens de hele workshop gebruik van de Ascension energie en producten. We werken binnen de kring van Wheels met daarbij een aantal piramides, waardoor er meer harmonie, rust en vertrouwen is. Hierdoor kunnen we beter naar binnen gaan, gemakkelijker met onze innerlijke delen contact maken en sneller en dieper helen. We maken gebruik van alle producten, wanneer die maar van pas komen. Bovendien krijgen we binnen deze energie meer en effectiever hulp van de spirituele wereld. 

 

Dagboek

Iedereen, die meedoet, wordt aangeraden een dagboek bij te houden om zo alle aandacht aan jezelf te geven, aan wat er in jou gebeurt. Dit is echt een reis naar binnen en daar kun je een verslag van maken met illustraties erbij. Dat is heel behulpzaam. Dit doe je voor jezelf en is niet bedoeld om uit te wisselen, behalve als je dat zelf graag wilt. 

 

Literatuur

Aanbevolen: Wanneer koesteren hoop betekent, de helende kracht van het kind in jezelf, door John Bradshaw. 

 

Deelnemers

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers, die zich aangesproken voelen door dit onderwerp en voelen en weten dat dit hen verder zal helpen. 

 

 

Voor informatie over data, locatie, aanmelding, e.d., kun je contact met me opnemen.

 

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl