Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Workshop: Het leven gaat door

Deze workshop is gebaseerd op het boek Het leven gaat door en borduurt daarop voort. Het doel is om meer stil te staan wat de dood voor je betekent, meer vertrouwen te ontwikkelen over het leven na de dood en bewuster in dit leven te staan.

Er zijn vier bijeenkomsten over:


Jijzelf en de dood - Hoe sta je hier tegenover? Wat zijn je bewuste en onbewuste angsten? Er wordt gezegd dat alle angst met de dood te maken heeft. Hoe zien en ervaren we dat? Hoe kijk je naar het dood gaan? Vaak wordt gezegd ‘ik ben niet bang voor de dood, maar ik zie wel op tegen de aftakeling’. Wat heb je meegemaakt?

Het leven na de dood - Welke ervaringen heb je daarmee? Wat geloof of hoop je? Welke rol speelt je opvoeding hierin? Hoe maak je contact met een overledene? We kunnen via een visualisatie contact maken met overleden vrienden of bekenden.

Vorige levens en de dood - Heb je indrukken of weet van een vorig leven? Misschien van de dood in dat leven? Of ook van een terugblik op dat leven en of je je doelen gehaald hebt? We kunnen met een visualisatie contact maken met een vorig leven en met de dood in dat leven.

De planning van dit leven - Misschien weet je al voor jezelf wat voor jou de doelen van dit leven zijn, of misschien zijn ze heel vaag of algemeen. We gaan contact maken met het moment voor je incarnatie, waarop je afspraken maakt voor dit leven met je gids, met familieleden en andere mensen, die een belangrijke rol in je leven spelen.

 

Voor informatie over data, locatie, aanmelding, e.d., kun je contact met me opnemen.

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl