Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Het leven gaat door

 

Is de dood het einde? Of leven we door en hebben we al veel keren geleefd?

 

In dit boek vertellen verschillende mensen hun ervaringen met het leven voor de dood, tijdens het overlijden en na de dood. Het zijn alledaagse en meer bijzondere ervaringen. In het laatste hoofdstuk worden mensen in ontspanning teruggeleid naar hun laatste vorig leven. Ze gaan door de dood heen en komen in het tussenbestaan, het leven tussen twee levens. Tenslotte gaan ze naar de planning van hun komend leven. Dit leven.

 

Door al deze verhalen wordt duidelijk dat het leven doorgaat. Er is geen einde aan het leven. We komen hier met een opdracht, een boodschap en die leren we door vallen en opstaan. Juist door tegenslagen en moeilijkheden leren we. Tegelijkertijd worden we omringd en gesteund door  engelen, overledenen en andere wezens. Zij bemoedigen ons en houden onvoorwaardelijk van ons, meer dan wij van onszelf houden. Hierdoor leren we in liefde en vergroten we onze liefde en compassie.

 

Vooral voor mensen, die bang zijn voor de dood en die vrezen dat het leven na de dood ophoudt, kan dit een troostrijk boek zijn. Voor mensen, die wel geloven in een voortbestaan na dit leven, kunnen deze ervaringen behulpzaam zijn. Ze geven moed om het leven aan te gaan en bewuster zich met elkaar in liefde te verbinden.

 

 

> Workshop: Het leven gaat door

Deze workshop is gebaseerd op het boek Het leven gaat door en borduurt daarop voort. Het doel is om meer stil te staan wat de dood voor je betekent, meer vertrouwen te ontwikkelen over het leven na de dood en bewuster in dit leven te staan.

Er zijn vier bijeenkomsten ... lees meer ...

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl