Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Alsof een kudde olifanten mij als dansvloer gebruikte…..

Elke maandagochtend word ik gebeld door Jishin. Ze heeft o.a. ME en MCS (kan geen chemische geuren verdragen). Er is na het weekend meestal het één en ander dat aandacht vraagt en waar ze veel last van heeft. Dit keer vertelt ze me dat ze de laatste dagen heel veel pijn heeft, van kop tot teen. Alsof er duizend treinen over haar heen gereden zijn of een groep olifanten haar als dansvloer heeft gebruikt. Heel heftig dus! Ze moet intussen zelf om haar beeldspraak lachen. Ze zegt:  “Als dit zo doorgaat wil ik een enkeltje hemel.”

Ze heeft van haar huisarts homeopathische middelen gekregen om beter in haar lijf te zijn. Dat heeft wel tot gevolg gehad dat deze heftige gevoelens naar boven zijn gekomen. Ze heeft toch al niet zo’n leuk leven, vindt ze zelf en als ze zo met deze pijn verder moet leven, dan ziet ze het niet meer zitten. Ze kan ook geen pijnstillers verdragen, dus die kunnen ook niet helpen. Ze vindt het geen wonder dat ze dan niet helemaal in haar lijf wil zijn. Ze vindt het een hele moeilijke opgaaf om in harmonie met de materie te leven als Goddelijk wezen. Daarom roept ze regelmatig: Help!

Ze was nu 2 dagen alleen en ook alleen met de pijn en dat is zo zwaar. Alles wat ze aan houvast heeft is dan weg, alle contact met mensen. Ik zeg tegen haar dat ze wel een flinke klus op zich genomen heeft als ziel. Zij antwoordt: “Ik zou die het liefste terug willen geven”. Dan giechelt ze. Het doet goed om hierover te praten en er plezier om te maken. Dat lucht op. Ik zeg haar dat ze wel een stap heeft gedaan in de richting van haar angsten en iets aan het oplossen is. Er zitten ook vorige levens ervaringen op.

Jishin had dat al gedacht. Ze voelt zich geradbraakt, geplet en uit elkaar getrokken. Ze wil graag weten over welke levens dit gaat. Ze weet dat dit heel vaak het geval is bij ME patiënten, die vaak aan wrede lichamelijke martelingen bezweken zijn in een aaneenschakeling van zware vorige levens.

Ik vertel haar dat het over 10 levens gaat. Die ga ik niet allemaal vertellen, want een aantal lijken erg op elkaar. Een paar is genoeg. Het gaat over martelen. Ze is door paarden uit elkaar getrokken. Ze was een man, een Karthaar, een spion. Ze had zich ingewerkt in de katholieke wereld en was dus eigenlijk een infiltrant. Ze is ontmaskerd, gemarteld en uit elkaar getrokken om zoveel mogelijk informatie uit haar te krijgen. Jishin: “De katholieken dachten dat ze de duivel moesten bestrijden. Dat is paranoia. Dat heeft mijn familie in dit leven ook. Het is erop of eronder “. Ik vertel haar dat ze heel krachtig is geweest en heel weinig prijsgegeven heeft. Ze is geestelijk heel sterk geweest, maar fysiek kapot gemaakt en dat zit nog in haar systeem. Ze vertelt dat ze in dit leven door haar stiefvader regelmatig seksueel belaagd en klemgezet is en heeft gedacht: “Met mijn lichaam kun je doen wat je wil”. Ze heeft zich daarbij gedistantieerd van haar lichaam.

Een andere vorige levenservaring is dat ze het gevoel dat er op haar gestaan is. Dat is in werkelijkheid ook gebeurd. Ze is vertrapt door een menigte op de vlucht. Daarbij is ze  gevallen en zijn mensen over haar heen gelopen. Ze was een vrouw en er was een soort berechting, een lynchpartij. Ze was een zwarte vrouw in de VS en er waren praatjes over haar rondgestrooid. Zij kreeg de schuld en ze wilden haar straffen. Ze was vastgebonden en kon niet weg. Ze was in dienst bij een blank gezin. De man had haar verkracht en nu was ze zwanger. Ze had gezegd dat het van hem was en nu moest zij uitgeschakeld worden. Vandaar die leugens over haar. Terwijl de menigte bezig was om haar op te hangen, kwam er politie aan, die gewaarschuwd was. Daarna is iedereen gaan rennen en is ze onder de voet gelopen.

Op dit moment zit ze in een situatie met iemand waarin hetzelfde speelt. Niet letterlijk, maar wel hetzelfde mechanisme. Ze herkent beide situaties helemaal in haar leven nu en is in staat om zich te verbinden met de persoon die ze toen was. Daar komt nu licht bij en er vindt heling plaats. Ze hoeft het niet meer mee te maken en erin te gaan om er van los te komen. Ze heeft al die pijnlijke gevoelens al weer ervaren. Ze is dit trauma nu aan het oplossen.

 

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl