Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 

Behandelmethoden

Wat kunnen we daaraan doen?

Allereerst willen onderbewuste delen gezien, gevoeld en erkend worden. Dat kan gebeuren door in trance daarmee contact te maken. Vaak is het sneller en eenvoudiger als ik intuïtief daarmee contact maak en vertel waar de oorzaak ligt. Om dat zelf te kunnen helen is het belangrijk dat gekeken wordt wat de verbinding met dit leven is. Soms is dit al voldoende om het helingsproces op gang te brengen. Vaak is het goed om dan in een visualisatie zelf contact te maken met dit kinddeel of volwassen deel dat nog met een trauma zit. Eindelijk is er dan iemand, die deze persoon wel begrijpt, erkent en wil helpen. Er kan dan een ontlading volgen en tenslotte een hereniging met dit persoonlijkheidsdeel dat daarvoor zo geïsoleerd was. Tenslotte word je weer één met dit deel en herstel je de harmonie in jezelf. 

 

Methoden

Naast het teruggaan naar de oorzaak, maak ik bij mijn therapie ook gebruik van een aantal andere methodieken. Dat zijn onder andere:

- rollenspel
- werken met dromen
- familie en systeemopstellingen
- voice dialogue
- contact maken met overledenen en gidsen
- pendelen, helder weten en horen

- healingen geven

- boodschappen doorgeven van de spirituele wereld

Centraal hierbij staat dat jezelf meer in contact komt met je eigen diepste weten of je eigen bron en van daaruit meer inzicht krijgt, emoties mag toelaten en eenheid en harmonie gaat ervaren.

 

Vragen en klachten

Je kunt met alle soorten vragen, klachten en ziektes bij mij terecht. Of ze nu spelen op fysiek niveau, emotioneel, mentaal, sociaal of spiritueel. Kijk voor meer informatie hierover bij vragen en klachten.

 

Dianne Bosch

Regressietherapeut

Beukenweg 74
6881 CM Velp (Geld.)

026 – 36 39 667 of  06 - 53420739

info@diannebosch.nl