Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Zingeving

 


 
 

 

Alles moet open, van misbruik naar heelheid

Dianne Bosch, oktober 2012

 

Prijs en bestellen

 • Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van het boek Alles moet open, dan kun je dit kopen bij:
  Dianne Bosch, 0653420739 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  kosten € 15,00 inclusief verzendkosten.
  Hiervoor moet je dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL50INGB0001595643
  tnv D. Bosch Velp ovv  ‘Alles moet open’ met mailadres en/of telefoonnummer.
  Stuur ook het adres door per mail of bel het door, anders kunnen we het niet opsturen.
 • Wil je meer exemplaren opgestuurd krijgen, bel of mail dan even.
 • Wil je de digitale versie, maak dan € 10,00 over op de hierboven genoemde bankrekening onder vermelding van e-book ‘Alles moet open’.

 

Voor inhoudelijk vragen kun je terecht bij Dianne Bosch.

 

Korte inhoud 

Alles moet open is een boek dat je meeneemt van de ontdekking van misbruik naar de heling ervan. Dianne Bosch ontdekt op haar vierenveertigste via flash backs dat ze als baby door haar vader seksueel misbruikt is. Dit is overrompelend en schudt haar hele bestaan door elkaar. Wie gelooft dat dit waar is? Haar familie ontkent het en tenslotte twijfelt ook haar partner eraan. Ze volgt een opleiding hypno- en reïncarnatietherapie waar ze leert haar verwonde kinddelen te helen. Duidelijk wordt dat het misbruik is doorgegaan tot in haar negende jaar en dat er ook sprake is van groepsmisbruik. 

Ze gaat op zoek naar de zin en betekenis van deze ervaringen. Tenslotte komt ze uit bij Een Cursus In Wonderen, waarbij vergeving een centrale plaats inneemt. Voor verdere heling volgt ze de opleiding Integration Inner Child Therapy.

Een helderziende vriendin helpt met gesprekken te voeren met haar overleden vader, moeder en opa over het misbruik en vergeving. Een Verheven Meester geeft extra informatie over misbruik.

Ze komt tot de conclusie dat ze geen bevestiging van anderen nodig heeft, ze zichzelf kan vergeven en dat ze dit pad gegaan is om misbruik uit de wereld te helpen.

 

 

^^