Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Soulhealing

 


 
 

 

Behandelmethoden

Wat kunnen we daaraan doen?

Allereerst willen onderbewuste delen gezien, gevoeld en erkend worden. Dat kan gebeuren door in trance daarmee contact te maken. Vaak is het sneller en eenvoudiger als ik intuïtief daarmee contact maak en vertel waar de oorzaak ligt. Om dat zelf te kunnen helen is het belangrijk dat gekeken wordt wat de verbinding met dit leven is. Soms is dit al voldoende om het helingsproces op gang te brengen. Vaak is het goed om dan in een visualisatie zelf contact te maken met dit kinddeel of volwassen deel dat nog met een trauma zit. Eindelijk is er dan iemand, die deze persoon wel begrijpt, erkent en wil helpen. Er kan dan een ontlading volgen en tenslotte een hereniging met dit persoonlijkheidsdeel dat daarvoor zo geïsoleerd was. Tenslotte word je weer één met dit deel en herstel je de harmonie in jezelf. 

 

Methoden

Naast het teruggaan naar de oorzaak, maak ik bij mijn therapie ook gebruik van een aantal andere methodieken. Dat zijn onder andere:

- rollenspel
- werken met dromen
- familie en systeemopstellingen
- voice dialogue
- contact maken met overledenen en gidsen
- pendelen, helder weten en horen

Centraal hierbij staat dat jezelf meer in contact komt met je eigen diepste weten of je eigen bron en van daaruit meer inzicht krijgt, emoties mag toelaten en eenheid en harmonie gaat ervaren.

 

De Acceleration Chair en Ascension producten

Tijdens deze sessies kan er gebruik gemaakt worden van Ascension producten om het proces te versnellen en te ondersteunen. Daarnaast worden veel sessies afgerond door nog een 5 of 10 minuten in de Acceleration Chair te zitten. Hierdoor wordt de werking van de sessie verdiept en verbreed. Elke sessie vindt trouwens plaats binnen de kring van Wheels (‘knopen’ noemde iemand ze pas), waardoor het energieniveau in mijn praktijkruimte verhoogd is en iedereen gemakkelijker ontspant en communiceert. De spirituele wereld kan hierdoor ons ook beter helpen. Bovendien staan alle Ascension producten in mijn werkruimte en een groot aantal piramides. Al deze producten harmoniseren de ruimte, het huis en iedereen, die daarbinnen is. Klik hier voor meer informatie over Ascension.

 

Vragen en klachten

Je kunt met alle soorten vragen, klachten en ziektes bij mij terecht. Of ze nu spelen op fysiek niveau, emotioneel, mentaal, sociaal of spiritueel. Kijk voor meer informatie hierover bij vragen en klachten.

 

 

De boom
Ook de boom heeft een
zichtbaar (stam en kruin)
en een onzichtbaar
(de wortels) deel.

 

 IJsberg

De ijsberg
Symbool voor de invloed
van het onderbewuste.

 

 

 

 
^^