Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Soulhealing

 


 
 

 

AGENDA WORKSHOPS en ACTIVITEITEN 

 

Uit de:

Nieuwsbrief Love Peace Harmony Gelderland

Elke dinsdagavond een activiteit.

Programma voor november 2017:

Di 7/04             Avond met blessings en demo’s. Voor iedereen, die met vragen zit. Dat kan gaan over gezondheid, relaties, emoties, zingeving en veel meer. We hebben heel veel healingmethodes tot onze beschikking en die mogen allemaal ingezet worden.  Kom en je krijgt hulp en antwoorden. Iedereen ontvangt een blessing.

Di 14/04          Wie ben ik nu eigenlijk echt?

Di 21/04          Avond voor Soul Healers over bewustzijn

Di 28/04         Wat is nu eigenlijk mijn  taak in dit leven? Zit ik op de goede plek? Doe ik werk of activiteiten waarvoor ik gekomen ben, of gaat het in dit leven heel ergens       anders over?   Ben ik gekomen om andere dingen te leren en te doen? In een visualisatie ga je hiermee contact maken en meer helderheid krijgen.

 

 

 

 

Waar KICK – Centrum voor huiswerkbegeleiding, Parkstraat 47, Velp, (hoek Wilhelminastraat)
Wanneer Elke dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur.
Kosten      

€ 10,-         

Aanmelding    Cora Schaafsma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026-3512625
Vragen Dianne Bosch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026-3639667

 

 

Workshop Divine Healing Hands

DHH zijn letterlijk de helende handen van God. In deze workshop krijg je verbinding met deze helende handen en je leert hoe hiermee om te gaan. Hierdoor word je Divine Healing Hands Soul Healer en kun je anderen en jezelf blessings geven. Aan de orde komen o.a: wat zijn DHH, zielenzang, karma, energiecentra, hoe gef je DHH.  Dit programma bestaat uit 3 workshopdagen en teleklassen.

Het eerstvolgende weekend is op 21, 22, 23 april in Almere. Zie www.soulfulnesscentrum.nl

 

Super Soul Healing Meeting 

Tijdens deze workshop ervaar je veel verschillende soorten Soul Healing. Dat is de kracht van het zielenlied Love Peace Harmony, Zielenzang, Divine Healing Hands en de Tao Kalligrafiehealing. Je wordt ondergedompeld in veel hemelse zegeningen die je helpen bij klachten of beperkingen op alle niveau's, namelijk fysik, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je kunt ook hulp krijgen voor relaties, je financiën, je werk en meer. Daarna bestaat de mogelijkheid om een persoonlijke healing te ontvangen via een Tao Kalligrafie.

Deze bijeenkomsten vinden een paar keer per jaar plaats. Sinds kort ook in Apeldoorn.

Mail me als je interesse hebt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Maandelijkse workshop met Kalligrafieboek 

Eén keer per maand komen 2 groepen bijeen voor oefeningen met een kalligrafie uit het Soul Healing Miracles boek en daarnaast oefeningen met de chakra's, de energiecentra, mantra's,en nog veel meer. Daardoor kunnen we onszelf helen en onze gezondheid versterken. De bijeenkomsten zijn op de maandagmiddag en de donderdagavond.

 

Film Meesters van de Ziel

Dit is een prachtige film waarin Master Sha met een groep van zijn leerlingen op bezoek gaat naar China. Hij bezoekt zijn eigen leraar Master Guo, die een eigen centrum heeft waarin hij uitbehandelde patiënten behandelt. Hij heeft heel eigen healingsmethodes ontwikkeld die bijzonder effectief zijn. Dit is een heel boeiende en inspirerende film, die laat zien dat er zoveel meer mogelijk is dan wij hier in het westen gewend zijn.

Volgende vertoning wordt nog aangekondigd.

 

Healingen met de grote Kalligrafie Ren Di Tian Tao He Yi 

Het is mogelijk om voor allerlei klachten en ziektes healingen te krijgen bij deze grote Kalligrafie. Deze is zeer krachtig en helpt ook bij ziektes waarop de medische wetenschap geen antwoord heeft. Het kan ook de medische behandelingen ondersteunen en versterken. Er zijn al prachtige resultaten behaald. Daarnaast kun je ook ondersteuning krijgen bij de healing van relaties, je financiën en je bedrijf. Deze Kalligrafie is gemaakt en bekrachtigd door Master Sha. Er zijn veel heiligen, heilige dieren en voorwerpen aan verbonden.

Wordt nog aangekondigd.

 

Healing van je innerlijke kinderen

We beginnen met een kennismakingsbijeenkomst voor deze workshop. In deze workshop komen de verschillende leeftijdsfases aan bod en welke blokkades je daarin kunt ontwikkelen. We ervaren hoe deze doorwerken in ons leven nu en ons belemmeren. Via verschillende healingsmethodes werken we hieraan met elkaar. We werken met visualisaties, tekenen, brieven schrijven, vergevingsoefeningen, rollenspel en je ontvangt verschillende readingen en healingen. Daardoor worden je innerlijke kinderen gehoord en erkend en zal er healing plaatsvinden. Besef dat dit van invloed is op je hele leven en dit diepgaand kan transformeren.

Kennismakingsbijeenkomst vrijdagmiddag 21 april 2017

 

Heel je Leven

In november is een groep gestart, die zich bezig houdt met het herstellen van trauma's uit je jeugd. Dat gaat over alle vormen van misbruik: fysiek, emotioneel, mentaal en sexueel. Dat is een kleine groep, die in eerste instantie met elkaar deelt wat ze ervaren hebben en waar ze in het leven tegenaan lopen. Daarnaast worden er oefeningen gedaan om met de innerlijke kinderen, die zich niet willen of kunnen laten zien, contact te maken. Dat kan een ernstig verwond kind zijn, maar ook juist je hele, je gouden kind dat er niet mag zijn. Er worden veel healingen gegeven om je ware zelf naar buiten te laten komen en zijn of haar ruimte in te laten nemen. Woe belangstelling heeft kan contact opnemen.

 

Ascension Workshop

Ik geef regelmatig Ascension workshops. Deze duren 2 dagen.

De dagen zijn van 10.30 uur tot 16.00 uur. De kosten: € 50,00 per dag.

De eerste dag ga je kennismaken met de instrumenten. Je gaat ze voelen, ervaringen horen en er zelf mee aan het werk. De tweede dag gaan we vooral met de Wheels aan de slag en werken we op afstand en met projecten.

Heb je interesse? Laat het me weten. Als er genoeg interesse is start ik weer een workshop.

 

Pendelworkshop

Regelmatig organiseer ik Pendeldagen. Het is heel verrassend om te merken dat de antwoorden altijd goed zijn, maar wie geeft het antwoord? En wat zijn goede vragen? Je leert op deze dag om naar binnen te gaan en contact te zoeken met je diepste of Hoger Zelf, om daarmee in gesprek te gaan. We beginnen om 10.30 uur en gaan door tot 16.30 uur. Kosten € 50,00. De plaats is Wilhelminastraat 27, Velp. De volgende workshop start als er weer voldoende belangstelling is.

 

Algemeen

Onder "Workshops" vind je alle informatie over de workshops en activiteiten.

Wil je je aanmelden of meer informatie?

Bel 026 – 36 39 667

of stuur een email met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Onder Workshops vind je alle informatie over de workshops en activiteiten.

Wil je je aanmelden of meer informatie? 
Bel 026 – 36 39 667 
of stuur een email met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

^^