Dianne Bosch

 

Regressie

Ascension

Soulhealing

 


 
 

 

AGENDA WORKSHOPS en ACTIVITEITEN 

 

Uit de:

Nieuwsbrief Love Peace Harmony Gelderland

Elke dinsdagavond een activiteit.

Programma voor maart 2018:

 

 

8/3         Mededogen of compassie – Wat zou deze wereld er anders uitzien als er meer mededogen of compassie was met allen die lijden. Dat zijn er heel erg veel en op allerlei manieren. Je kunt een goede baan hebben of ruim geld verdienen en dan wel lijden aan de relaties, die je hebt, of dat je niet uit de verf komt. Het kan ook andersom, dat je veel prachtige relaties hebt, maar geen geld en werk. We denken vaak vooral aan pijn als het over lijden gaat, maar je kunt ook lijden aan de leegte van je bestaan of aan dat er zo slecht met de aarde wordt omgegaan. Weet dat je door meer compassie te ontwikkelen voor een ander en voor jezelf, de wereld veel mooier en lichter maakt. Hoe vreemd dat ook lijkt. Quan Yin, de godin van compassie zal ons daarbij helpen.

 

15/3       Vorige levens – Iedereen, die vaker geweest is op deze avonden zal beseffen hoe sterk vorige levens doorwerken in ons leven nu. Dat merk je aan ziektes maar ook aan alle soorten blokkades. Ook in positieve zin werken vorige levens door. Dat blijkt bijvoorbeeld uit dat je altijd gezond en fit bent, nooit geldproblemen hebt of heel muzikaal bent. De levens van onze voorouders spelen ook een rol in hoe wij nu zijn en waar we tegenaan lopen. We staan deze bijeenkomst stil bij hoe karma werkt en maken contact met een vorig leven dat ons nu belemmert en dat opgehelderd en getransformeerd mag worden.

 

22/3      Kennismaking prachtige kalligrafieën – Op deze avond gaan we met de mensen, die dat willen, naar Amersfoort naar het landelijk centrum. Er is daar nu op de donderdagavond een gratis bijeenkomst om kennis te maken met een aantal kalligrafieën van de Tao Chang. De Tao Chang is aanwezig in een ruimte waarin 45 kalligrafieën hangen, die met elkaar een energieveld maken met een zeer hoge trilling. In deze ruimte kun je enorm veel hulp ontvangen voor allerlei vragen, die je hebt. Sommige mensen ervaren deze ruimte als de hemel zelf, anderen hebben vooral een verbinding met één of meer speciale kalligrafieën. We gaan  deze keer niet in deze Tao Chang, maar maken kennis met enkele kalligrafieën daaruit. Dit is een prachtige gelegenheid om zelf te ervaren wat een aantal van deze kalligrafieën jou doen. We gaan met een aantal auto’s. Er volgt nog meer informatie. Deze avond is gratis.

 

29/3      Verbinding met Moeder Aarde – We beseffen vaak niet hoe belangrijk de aarde voor ons is. We weten wel dat ons eten en drinken daar vandaan komt en nog veel meer, maar we vergeten vaak ons met de aarde te verbinden. Als we ons niet genoeg met de aarde verbinden gaan we zweven. Dan leven we teveel in ons hoofd worden topzwaar. Krijgen eerder hoofdpijn, worden meer gevoelig voor kritiek en ook voor allerlei virussen. We vergeten dat de energie, die we allemaal via al onze zintuigen in ons hoofd opnemen door moet stromen. Hoe doe je dat, vooral in deze wintermaanden waarin je minder buiten komt en eerder achter de tv of je pc kruipt? Op deze avond gaan we ons diep verbinden met Moeder Aarde, krijgen we meer energie en leren we hoe we dat ook thuis kunnen doen.

 

Waar KICK – Centrum voor huiswerkbegeleiding, Parkstraat 47, Velp, (hoek Wilhelminastraat)
Wanneer Elke dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur.
Kosten      

€ 12,-         

Aanmelding    Cora Schaafsma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026-3512625
Vragen Dianne Bosch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 026-3639667

 

 

Super Soulfulness Meeting 

Tijdens deze workshop ervaar je veel verschillende soorten Soul Healing. Dat is de kracht van het zielenlied Love Peace Harmony, Zielenzang, Tao Hands en de  Kalligrafiehealing. Je wordt ondergedompeld in veel hemelse zegeningen die je helpen bij klachten of beperkingen op alle niveau's, namelijk fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je kunt ook hulp krijgen voor relaties, je financiën, je werk en meer. Daarna bestaat de mogelijkheid om een persoonlijke healing te ontvangen via een Tao Kalligrafie.

Deze bijeenkomsten vinden een paar keer per jaar plaats. Sinds kort ook in Apeldoorn.

Mail me als je interesse hebt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Maandelijkse workshop met Kalligrafieboek 

Eén keer per maand komt een groep bijeen voor oefeningen met een kalligrafie uit het Soul Healing Miracles boek en daarnaast oefeningen met de chakra's, de energiecentra, mantra's,en nog veel meer. Daardoor kunnen we onszelf helen en onze gezondheid versterken. De bijeenkomsten zijn op de maandagmiddag.

 

Film Meesters van de Ziel

Dit is een prachtige film waarin Master Sha met een groep van zijn leerlingen op bezoek gaat naar China. Hij bezoekt zijn eigen leraar Master Guo, die een eigen centrum heeft waarin hij uitbehandelde patiënten behandelt. Hij heeft heel eigen healingsmethodes ontwikkeld die bijzonder effectief zijn. Dit is een heel boeiende en inspirerende film, die laat zien dat er zoveel meer mogelijk is dan wij hier in het westen gewend zijn.

Volgende vertoning wordt nog aangekondigd.

 

Healing van je innerlijke kinderen

We beginnen met een kennismakingsbijeenkomst voor deze workshop. In deze workshop komen de verschillende leeftijdsfases aan bod en welke blokkades je daarin kunt ontwikkelen. We ervaren hoe deze doorwerken in ons leven nu en ons belemmeren. Via verschillende healingsmethodes werken we hieraan met elkaar. We werken met visualisaties, tekenen, brieven schrijven, vergevingsoefeningen, rollenspel en je ontvangt verschillende readingen en healingen. Daardoor worden je innerlijke kinderen gehoord en erkend en zal er healing plaatsvinden. Besef dat dit van invloed is op je hele leven en dit diepgaand kan transformeren.

 

Heel je Leven

In november is een groep gestart, die zich bezighoudt met het herstellen van trauma's uit je jeugd. Dat gaat over alle vormen van misbruik: fysiek, emotioneel, mentaal en sexueel. Dat is een kleine groep, die in eerste instantie met elkaar deelt wat ze ervaren hebben en waar ze in het leven tegenaan lopen. Daarnaast worden er oefeningen gedaan om met de innerlijke kinderen, die zich niet willen of kunnen laten zien, contact te maken. Dat kan een ernstig verwond kind zijn, maar ook juist je hele, je gouden kind dat er niet mag zijn. Er worden veel healingen gegeven om je ware zelf naar buiten te laten komen en zijn of haar ruimte in te laten nemen. Woe belangstelling heeft kan contact opnemen.

 

Ascension Workshop

Ik geef regelmatig Ascension workshops. Deze duren 2 dagen.

De dagen zijn van 10.30 uur tot 16.00 uur. De kosten: € 50,00 per dag.

De eerste dag ga je kennismaken met de instrumenten. Je gaat ze voelen, ervaringen horen en er zelf mee aan het werk. De tweede dag gaan we vooral met de Wheels aan de slag en werken we op afstand en met projecten. Heb je interesse? Laat het me weten. Als er genoeg interesse is start ik weer een workshop.

 

Pendelworkshop

Regelmatig organiseer ik Pendeldagen. Het is heel verrassend om te merken dat de antwoorden altijd goed zijn, maar wie geeft het antwoord? En wat zijn goede vragen? Je leert op deze dag om naar binnen te gaan en contact te zoeken met je diepste of Hoger Zelf, om daarmee in gesprek te gaan. We beginnen om 10.30 uur en gaan door tot 16.30 uur. Kosten € 50,00. De plaats is Wilhelminastraat 27, Velp. De volgende workshop start als er weer voldoende belangstelling is.

 

Algemeen

Onder "Workshops" vind je alle informatie over de workshops en activiteiten.

Wil je je aanmelden of meer informatie?

Bel 026 – 36 39 667

of stuur een email met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Onder Workshops vind je alle informatie over de workshops en activiteiten.

Wil je je aanmelden of meer informatie? 
Bel 026 – 36 39 667 
of stuur een email met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

^^